2008/07/25



Nagy nap ez a mai, 8 munkaèv utàn fel lettem vève "àllandòra", ez azt jelenti, hogy nem kell minden èvben a hìvàsokra mennem, iskolàt vàlasztanom, ujraszokni, s minden ami ezzel jàr!!Nagy szò ez itt kinn, bejutni àllami munkahelyre. Megcsinàltam, ujjè!!!

Grande giornata, sono entrata in ruolo dopo 8 anni. Non devo più andare alle chiamate per scegliere la scuola nuova....ecc. Ce l'ho fatta, evviva!!!

6 megjegyzés:

katafolt írta...

Gratulálok!Szép a blogod,kiváncsian várom a többi munkád,Kata

Endy írta...

Koszonom, Te vagy az elso aki ìrt.Mèg csak probàlgatom,van sok minden amit nem tudok hasznàlni, de majd belejovok...! Udvozlettel Andrea

katafolt írta...

Ha segíthetek valamiben esetleg...a blogomon van a címem,írhatsz.A blogger helpben szinte mindenre találsz választ,vagy megnézheted B ildikó összefoglalóját,az is jó segítség:
http://folt-naplo.blogspot.com/2008/07/bloghasznlat.html

Endy írta...

Koszonom!!

Trudi írta...

Gratulálok! Azért ez iszonyú hosszú idő volt! Nálunk is akadt a hivatalban egy-két emberke, akik mindig ide-oda kerültek, amíg végre lett állandó (határozatlan) helyük, de azért 8 év!

Endy írta...

E'n mèg a szerencsèsek koze tartozom, van aki màr tobb mint 10 ève vàr, hogy fel legyen vève àllandòra...itt egy àllami àllàs felèr egy otos talàlattal a lotton.

Frida Kahlo

Frida Kahlo
A blogom nèvvàlasztàsànàl rogton a muvèszno jutott eszembe.E'vekkel ezelott làttam nèhàny kèpèt,nagyon megtetszett, majd elolvastam a levelezèsèt, s legvègul megnèztem a ròla szòlò filmet. Egy fantasztikus muvèsz, nagy-nagy akaraterovel, optimizmussal.