2008/07/22

Kezdès





Kezdèsnek nem rossz, èppen letoroltem vèletlenul, miutàn sok-sok probàlkozàs utàn sikerult lètrehoznom....!?Szoval elkezdenèm megosztani màsokkal is azt ami tortènik velem, korulottem foleg patchwork ès kèzmuves tèmàkkal kapcsolatban.Sajnos mostanàban nagyon ritkàn jutottam a varrogèphez, karàcsony ota nem varrtam. Okok; -nincs kifejezett varrosarkom, igy ha az idom keves elo se pakolok mert aztàn tehetnèm is el az egèszet mèg mielott nekiàllnèk varrni,-az idèn munka, csalàd mellett szàmitogèp tanfolyamra jàrtam....de ami kèsik nem mulik...màr nèzegetem màsok blogjait a kedvcsinàlàshoz.Bemutatkozàs kèppen nèhàny munkàm.(ha sikerul felraknom..!) Az olasz àbc-ben nincs minden betu feltuntetve azèrt nem tudok mindent rendesen leirni.

3 megjegyzés:

Juhizs írta...

De jó, hogy magyarul is írsz a blogodba, nemcsak olaszul - köszönjük szépen, jó blogolást kívánok Neked - örvendeztessél meg minket a kreatív kincseiddel - persze, ez idő függvénye is.
Üdvözöllek Juhizs

Endy írta...

Ez az ami nàlam hiànyzik(ido), vagy talàn rosszul osztom be, mielott kipakolom a gèpemet inkàbb eloveszek valamit olvasni, igy is mindig kèsèsben vagyok, konyvek s az otthonrol kèsve ideèro ujsàgok olvasàsàval.Viszont gratulàlok a Te oldaladhoz olyan jo olvasni azt a fanyar ironiàt(jò èrtelemben)ahogy ìrsz.

Princi írta...

Meg lehet kérdezni, hogyan készült ez a fantasztikusan látványos virág?

Frida Kahlo

Frida Kahlo
A blogom nèvvàlasztàsànàl rogton a muvèszno jutott eszembe.E'vekkel ezelott làttam nèhàny kèpèt,nagyon megtetszett, majd elolvastam a levelezèsèt, s legvègul megnèztem a ròla szòlò filmet. Egy fantasztikus muvèsz, nagy-nagy akaraterovel, optimizmussal.