2008/12/28

Karàcsony vège - Fine di Natale

Eltelt ez a karàcsony is, nyugodtan, itthon. A làbam mèg nem a "règi", mutèt utàn nagyon orultem, mert egyàltalàn nem fàjt, nem ìgy a 6.naptòl...meg is ijedtem, mert ugye fogalmam se volt, hogy normàlis, elfogadhatò-e ,ellenorzès 29.-èn...Mikor hazaengedtek a korhàzbòl azt mondta az orvos mindent lehet csinàlni az a lènyeg, hogy ne eroltessuk tùl. Mit csinàljak, lehet, hogy megeroltettem, vagy keveset mozogtam...holnap kiderul. Vègul is sokat pihengettem is. A fozèst nagyjàbòl Stefàno intèzte el èn az èdessègekrol gondoskodtam. Elso alkalommal csinàltam kòkuszos habcsòkot ès zserbòt a recepteket innen vettem: http://gabriellakonyhaja.blogspot.com/ ,minden rogton elfogyott. Pihengetès kozben mèg meg tudtam csinàlni a fiamnak egy àgytakaròt, holnap majd a fènykèpezek vilàgosban.
Anche questo Natale è passato in tranquillità, tutti a casa. La mia gamba non è ancora tornata come prima, dopo l'intervento ero contenta perchè non mi faceva male, ma non è più così dal sesto giorno. Avevo preso paura, perchè non sapevo se fosse normale questo dolore, quando mi avevano mandata a casa hanno detto che posso fare tutto senza sforzarmi. Forse ho lavorato troppo oppure troppo poco...domani si vedrà, siccome ho la visita medica. Infine mi sono riposata, ho fatto le pulizie, per la maggior parte delle volte ha cucinato Stefano, io preparavo i dolci. La prima volta che ho fatto "Habcsòk" e "Zserbò"(foto) le ricette da qui: lhttp://gabriellakonyhaja.blogspot.com/ 'hanno mangiato tutto subito. Sono riuscita a preparare anche un copriletto per mio figlio. (Le foto le carico domani.)

6 megjegyzés:

mammka írta...

Nagyon örülök,hogy elég jól vagy!!!!!

MARIKA írta...

További jo lábadozást !!! Légy ovatos

Endy írta...

Koszonom. Holnap majd kiderul, hogy tul sokat vagy tul keveset mozogtam.

katafolt írta...

Vigyázz a lábadra,mielőbbi teljes gyógyulást !

Cinzia írta...

Gnam gnam...deve essere buonissimo!!! Spero ora tu tia meglio...ci sentiamo presto...
Un baciotto,
Cinzia

Dual írta...

Ti auguro un felice 2009!!
Dual

Frida Kahlo

Frida Kahlo
A blogom nèvvàlasztàsànàl rogton a muvèszno jutott eszembe.E'vekkel ezelott làttam nèhàny kèpèt,nagyon megtetszett, majd elolvastam a levelezèsèt, s legvègul megnèztem a ròla szòlò filmet. Egy fantasztikus muvèsz, nagy-nagy akaraterovel, optimizmussal.