2009/02/01

Country painting



Megint voltam egy country painting tanfolyamon, annak ellenère, hogy a fèrjem morog velem ez miatt..."minek megy valaki tanfolyamra, ha 6 èvig fotantàrgykènt tanulta a festèst, majd utàna 8 èvig dolgozott szintèn festokènt?"... hiàba magyaràzom neki, hogy a porcelàn teljesen màs terulet, bàr most màr az akril festèket is megismertem...talàn kène valamit itthon is kèszìtenem?!
Ezt a tanfolyamot Luigina tartotta. Nèzzètek meg a blogjàt, milyen szèpsègeket csinàl.



Ho partecipato di nuovo ad un corso di country painting, tenuto da Luigina. Mio marito brontola sempre contro di me, perchè una persona che sa già pitturare fa un corso? nonostante abbia studiato per 6 anni la pittura e lavorato per 8 anni come decoratrice?! Gli ho spiegato che la porcellana è tutt'un altra cosa, ma adesso che conosco il colore akrilico, potrei fare qualcosa anche da sola?!

9 megjegyzés:

Bea írta...

Láttam, szépek. És te mit festettél? Nekem is van néhány akvarell festményem- van népies is, és van tanulmány is, de azt nem tartom jónak, úgyhogy nem mutogatom. Van befejezetlen mandala is...
Szóval szeretem az akril festéket, az idén szeretnék festeni többet, hogy fejlődjek valamennyit...
Ja, amúgy akkor mondhatnád a férjednek, hogy minek menjél kirándulni x helyre, amikor már voltál hasonló helyen, és mindegyik magas és ugyanolyan?! ;)

martimez írta...

Nekem is magyon tetszik,mindig ki akartam próbálni,megtanulni(ahogy a fotózást is pl,...te is írtad)de örüljek neki,hogy a korongozást megízlelhettem...én iszonyúan telhetetelen vagyok.
Tanulsz "egylendület"festést is,vagy az teljesen más terület?

Luigina írta...

Ciao, ho passato una bellissima serata con tutte voi, e devo dire che siete state tutte delle ottime allieve!Ora dai da lavorare ai tuoi pennelli con l'acrilico ..le capacità ce l'hai , l'ho visto...quindi a presto co le tue nuove produzioni!
Baci
Luigina

Edige írta...

Ez szuper! Kár, hogy felénk nincsenek ilyenek...

Cinzia írta...

Wowww, bellissimo!!!
Cinzia

Endy írta...

Bea: ez jò...de màr tùl vagyunk ezen a korszakon, sok-sok veszekedès, morgolòdàs utàn, mert o minden hètvègèn elmegy, nèha kèt napra is...!
Martimez: nem tudom, mit hìvsz egylendulet festèsnek?!
Edige: elèg, hogy valaki megszervezi!
Luigina: grazie per gli incoraggiamenti!
Cinzia: Tu quando vieni a provare questa technica?

Endy írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Cinzia írta...

Fammi sapere quando è il prossimo corso che arrivo in picchiata!!!
Cinzia

szkornelia írta...

Szia Endy, huh de jo is ha valaki tud rajzolni meg festeni... Nekem ezekhez teljesen botkezem van. Nagyon tetszenek pedig a country stilusu dolgok de valahogy ehhez nem jo a kezem. A csomagot elkuldtem, meg is irtam Luijonak, de ugy latszik kommunikacios problemak voltak. :)
Nelli

Frida Kahlo

Frida Kahlo
A blogom nèvvàlasztàsànàl rogton a muvèszno jutott eszembe.E'vekkel ezelott làttam nèhàny kèpèt,nagyon megtetszett, majd elolvastam a levelezèsèt, s legvègul megnèztem a ròla szòlò filmet. Egy fantasztikus muvèsz, nagy-nagy akaraterovel, optimizmussal.