2009/03/01

Tèli szunet - Vacanza d'inverno






Egy kis idore eltuntem a blogosok vilàgàbòl, sielni voltunk ot napig. Baràtaink màr èvek òta Folgaria-ba jàrnak, meggyoztek minket is, hogy jojjunk veluk. Az eredmèny a kèpeken làthatò: 6 csalàd, 22 ember, 12 felnott, 10 gyerek...gyonyoru ido....20 èv utàn ujra felhuztam a sìcipot...s a konnyebb lejtokon le tudtam sielni...szerintem nem rossz eredmèny 44 èvesen kezdeni!




Stefano, mint hòszobràsz. Stefano come scultore di neve.



Kozos vacsora: gyerekek. Cenando insieme: i ragazzi.


A felnottek. Gli adulti.


...20 èv utàn. ...dopo 20 anni.


Per un po di tempo ero sparita dal mondo dei bloghisti, sono andata a sciare per cinque giorni. I nostri amici già da anni vanno a Folgaria in l'inverno e sono riusciti a convincere anche noi. Il risultato si vede sulle foto: 6 famiglie, 22 persone, 12 adulti, 10 bambini...il tempo è sempre stato bellissimo...dopo 20 anni ho riprovato a sciare, e riuscivo a venire giù dalle piste più semplici...non è male cominciare a 44 anni!



Egy uzlet kirakata. La vetrata di un negozio.

5 megjegyzés:

Szilvi írta...

Igen az Olaszok nagyon tudnak!Én Cortina d'Ampezzoban láttam először csodálatos kézimunka üzletet, hihetetlen választékkal,és az csak egy nagyáruház részlegén volt,és ennek már 10 éve. Nálunk ilyen nem létezik. 2 éve Rómában is néztem nagyon, hátha tudok hozni valami szépséget,de csalódnom kellett,mert semmiféle kézimunkás dolgot nem láttam.A város viszont gyönyörű volt!

Monika írta...

Akkor végülis 20 év után folytattad,nem kezdted.Ügyes vagy!én már nem merek belevágni,inkább túrázom és nyakig mászom a hóban.:)Még a korcsolya ,az esélyes egy kissé.
Az a kirakat:nagyon vonzó!:)

Cinzia írta...

Bellissimo paesaggio bianco e bellissima compagnia!
A presto,
Cinzia

♥Mary47♥ írta...

Ciao e....bentornata!

Zelnice írta...

Szeretem a bátor nőket :-)

Frida Kahlo

Frida Kahlo
A blogom nèvvàlasztàsànàl rogton a muvèszno jutott eszembe.E'vekkel ezelott làttam nèhàny kèpèt,nagyon megtetszett, majd elolvastam a levelezèsèt, s legvègul megnèztem a ròla szòlò filmet. Egy fantasztikus muvèsz, nagy-nagy akaraterovel, optimizmussal.