2009/09/18

211




..ez a kupac Svàjcbòl èrkezett, egyetlenegy szemèlytol.(30 takarò)
...questo gruppo di coperte sono arrivate dalla Svizzera, tutte le ha preparate una signora.(30 coperte in tutto)




Mi hàrman.

Noi tre.

Ma elvittem Robertàhoz az Abruzzoi foldrengèsben hàzat vesztett gyerekeknek kèszìtett takaròmat . Az enyèm a 211° a beèrkezett alkotàsok kozott, s mèg mindig èrkeznek kuldemènyek. Oktòber vègèn kèszulnek levinni a gyujtemènyt. Koszonom Robertànak ezt a lehetosèget, hogy ha csak egy kicsit is, melegsèget vinni az otthont vesztett apròsàgok szìvèbe!


Oggi ho portato dalla Roberta, la mia coperta che ho preparato al bimbi dell'Abruzzo. La mia è la 211. tra quelli che sono arrivate ma ancora non è finita, continuano a mandarci ancora. a fine ottobre vogliono portare giù a destinazione. Io voglio ringraziare la Roberta per questa possibilità, portare un pò di calore al cuore di questi bimbi!


Roberta ès Bianca a "magyar" takaròkkal. ( Marikàè ès az enyèm)

Roberta e Bianca con le coperte ungheresi. ( di Marika e la mia)


Takaròk mèg...

Ancora coperte...


...ès mèg...=211

...e ancora...=211

5 megjegyzés:

la profe írta...

è stata una bellissima sorpresa trovarti a casa della Roberta! Complimenti per il tuo quilt, è davvero stupendo!A presto Blanche

Marika írta...

Nagyon örülök, hogy részese lehetem e szép feladatnak .211 pici gyermek már nem fog fázni.

Monika írta...

Fantasztikus!!!!!Megrázó látvány!

csutkailda írta...

Szívmelengető a sok-sok jószándék.

Cinella írta...

Gyönyörű szép kezdeményezés! Gratulálok a szervezőknek, és az alkotóknak is! Ilyenkor mindig melegség tölti el a szívem, hogy nem halt ki az emberekből az empátia!
Cinella

Frida Kahlo

Frida Kahlo
A blogom nèvvàlasztàsànàl rogton a muvèszno jutott eszembe.E'vekkel ezelott làttam nèhàny kèpèt,nagyon megtetszett, majd elolvastam a levelezèsèt, s legvègul megnèztem a ròla szòlò filmet. Egy fantasztikus muvèsz, nagy-nagy akaraterovel, optimizmussal.