2009/12/10

Hiànyzàs . AssenzaCinziàtòl Kaptam a dìjat. - Ho ricevuto da Cinzia il premio....ès a kèpeslap Marikàtòl. - ...e la cartolina da Marika.


Ezekben a napokban tàvol vagyok a blogosok vilàgàtòl, tèli fàradtsàg, nincs kedvem ìrni, de meg kell mutatnom a dìjat ès a virtuàlis kèpeslapot amit kaptam! én nem kuldom tovàbb de ajànlom mindegyiket, minden kedves làtogatomnak!Sono assente dal blog in questi giorni, ho un periodo di stanchezza, non ho voglia di scrivere, ma voglio mostrare i premio che ho ricevuto, e la cartolina virtuale. Io vorrei donarli a tutti voi, che passate a visitare il mio blog.


3 megjegyzés:

Cinzia írta...

Ciao Andrea...che succede?
Chiedevo l'altra sera di te ad Alessio...
Un baciotto.
Cinzia

eszterda írta...

Akkor nagyon jó pihenést!

Aranyalma írta...

Szia!
Nem akarom feltétlenül megzavarni a pihenésed, de még nem láttam nálad ilyen meghívást, ezért szeretnélek kizökkenteni a hallgatásból. Ha te is úgy akarod... :)
Hallom, nálatok is leesett a hó. :)
Jól vagytok azért?
Ölellek!

Frida Kahlo

Frida Kahlo
A blogom nèvvàlasztàsànàl rogton a muvèszno jutott eszembe.E'vekkel ezelott làttam nèhàny kèpèt,nagyon megtetszett, majd elolvastam a levelezèsèt, s legvègul megnèztem a ròla szòlò filmet. Egy fantasztikus muvèsz, nagy-nagy akaraterovel, optimizmussal.