2009/01/02

Csere varràs Luijo-nàl - Scambio cucito a Luijo




Egy csere varràsos jàtèkra jelentkeztem Luijo-nàl. Ideteszem a fordìtàst, hàtha valaki màs is szeretne rèszt venni.
A zsàkocska mèrete 15x10 cm (magassàg x szèlessèg)...Az anyag, valami kis kedves: azok a vilàgosak ròzsaszìn vagy piros...pottyosek, csìkosak...

Beleteszunk: -5m fonalat (bàrmilyen szìnben)

-4db egyforma gombot plussz 1 kulonlegeset, szèpet.

-1m csipkèt
-1db 30x30cm anyagot
  • -1valami szabadon vàlasztott dolgot

Ezt a zsàkocskàt KNAPPERPOSER-nek hìvjàk, nem a hìmzès a lènyeg, lehet valami applikàciò is, ami fontos az ami belekerul!

Itt lehet jelentkezni: http://lapetitemaisondetilda.blogspot.com/2008/12/knappeposer-exchange-club-tilda-gennaio.html#comments Januàr 10-ig, kèsz zsàkok feladàsa januàr 31.-ig.





IL SACCHETTINO MISURA CM 15 DI ALTEZZA,CM 10 CIRCA DI LARGHEZZA ....PER LE STOFFE SONO CARINE QUELLE CHIARE,SUL ROSA,ROSSO...A PALLINI,A RIGHINE...COMUNQUE CHI LO VUOLE PRONTO ,LO TROVA NEL MIO COTTAGE.

DENTRO CI METTIAMO :-- 5 METRI DI FILO LANA ...QUALSIASI COLORE ( QUELLA DEI GOMMITOLI)--

- 4 BOTTONI UGUALI E 1 PARTICOLARE CARINO--

- 1 METRO DI PIZZO--

- 1 STOFFINA 30 X30--

- 1 COSA A PIACEREVOILA'

.....IL NOSTRO SCAMBIO TILDA MOLTO PARTICOLARE....SI CHIAMA KNAPPERPOSER ....PERCHE' CREIAMO IL SACCHETTINO TILDA ...NATURALMENTE NON IMPORTA IL RICAMO è FACOLTATIVO,POTETE ANCHE FARE UN APPLICAZIONE...LO SCAMBIO CONSISTE IN MATERIALE CHE IO VI ELENCO :--

- 5 METRI DI FILO LANA ...QUALSIASI COLORE--

- 4 BOTTONI UGUALI E 1 PARTICOLARE--


- 1 METRO DI PIZZO--

- 1 STOFFINA 30 X30--

- 1 COSA A PIACERE

il tutto dentro il saccottino tilda!!!chi vuole partecipare lasci un commento (http://lapetitemaisondetilda.blogspot.com/2008/12/knappeposer-exchange-club-tilda-gennaio.html#comments ) .iscrizioni fino al 10 gennaio 2009 ,invio entro 31 gennaio 2009PARTECIPATE SE INTERESSATE,NO PERDITEMPO OK(Tra non molto il sacchettino tilda lo trovate anche nel mio cottage ,sia creato che in kit)



4 megjegyzés:

szkornelia írta...

Kedves Frida, en szivesen jelentkeznek, de nem tudok olaszul. Angolul ok, de ha ugy nem megy a kommunikacio esetleg segitenel nekem? ELore is koszonom.
Szkornelia

Marika írta...

Az i mail cimem a profilomban megtalálod .Nagyon szépen köszönöm a segitséged aranyos vagy.Találtam egy nagyon jo web fordítot .És köszönöm ,a látogatásaid .

szkornelia írta...

Kedves Frida, Irtam egy emilt a cserevarrassal kapcsolatban, illetve kettot, mert 2 emil cimet is megadott a holgy, de az egyik nem volt helyes mert visszajott onnan a level. Nem tudom, nem kapta volna meg a levelem?
Most a blogjan is meghagytam a cimem, remelem hogy most mar eljut valahogy az informacio hozza. Koszi. Szkornelia

csutkailda írta...

Kedves Frida!
Köszönöm, hogy nálam jártál!!
Sok örömöt, szívből áradó alkotókedvet kívánok Neked az új évben.
Szeretettel:Ildikó

Frida Kahlo

Frida Kahlo
A blogom nèvvàlasztàsànàl rogton a muvèszno jutott eszembe.E'vekkel ezelott làttam nèhàny kèpèt,nagyon megtetszett, majd elolvastam a levelezèsèt, s legvègul megnèztem a ròla szòlò filmet. Egy fantasztikus muvèsz, nagy-nagy akaraterovel, optimizmussal.