2008/08/02

Hazautazàs-Viaggio a "casa"

Az idèn egy kicsit kèsve tudtam lefoglalni a repulojegyeket hazafelè, màr csak azèrt is mert Dàvid fiamnak munkàt kerestunk, de nem talàltunk, ugye mèg tanulò, nem toltotte be a 18-t, igy sehova nem vettèk fel...de èn az utolsò pilllanatig vàrtam a lefoglalàssal, hàtha valahonnan hìvjàk.Szòval aug. 5-14-ig otthon leszek, a tervek szerint 5-8 kozott Bp.-en a hugomnàl, s 8-14 kozott Komàromban a szuleimnèl.Ezekben a napokban szeretnèk osszepakolni valami munkàt amit haza tudok vinni, s majd otthon dolgozgatni :-) Addig is felteszem egy a tavasszal kèszult epertàskàmat, nagy sikere volt itt kinnt, bàr az osszehajtogatàst nem tudom, hogy jòl csinàlom-e, mert ezt is az interneten talàltam, s pròbàlgatva- àtgondolva megvarrtam.
Most mutatjàk a tv-ben, hogy minden autosztràdàn milyen km-s kocsisorok vannak mindenki megy nyaralni....Mi is!!Quest'anno, un pochino in ritardo, sono riuscita a prenotare i biglietti per casa, anche perchè cercavamo lavoro per mio figlio Davide, ma non ne trovammo perchè non è ancora maggiorenne, quindi non lo presero...ma io ho aspettato una chiamata fino all'ultimo momento. Allora dal 5 all'14 sarò a casa, secondo il programma dal 5 all'8 sarò a Budapest da mia sorella, dall'8 al 14 a Komàrom dai miei. In questi giorni vorrei preparami qualche stoffa per un lavoro a casa :-) La foto sopra è di una borsa che ho fatto in primavera, che ha avuto un grande successo, anche se la chiusura non mi convince, se l'ho fatta bene, perchè l'ho trovata in internet e l'ho elaborata.

Adesso mostrano in tv che su tutte le autostrade ci sono code kilometriche perchè tutti vanno in vacanza....anche noi!!

2 megjegyzés:

Dora írta...

Thank you for visiting my blog! You also make wonderful things.

Juhizs írta...

Biztosan jól hajtogatod az eper táskát, hiszem belefér a tokjába.
Én nem csináltam még, bár nagyon tetszik, kedves a Tiedének is a színvilága.
Jó ajándék hölgyeknek :-)

Frida Kahlo

Frida Kahlo
A blogom nèvvàlasztàsànàl rogton a muvèszno jutott eszembe.E'vekkel ezelott làttam nèhàny kèpèt,nagyon megtetszett, majd elolvastam a levelezèsèt, s legvègul megnèztem a ròla szòlò filmet. Egy fantasztikus muvèsz, nagy-nagy akaraterovel, optimizmussal.