2009/05/24

Jàtèk - Gioco






Colette jàtèkàra jelentkeztem "MEGVARRJUK, FOLTOZZUK, LEGYEN ÚJ ÉLETE,
ÍGY LESZ A RÉGIBŐL SZÉP ÚJ KELENGYE!" . A tervem egy màsik tàska volt, csak ahhoz kellene a nyomtatò is ès most èppen nem mukodik, ìgy ezeket csinàltam, egy nyàri tàska nekem, egy nyàri ruhàbòl, a maradèkbòl egy szoknyàt akarok varrni,mert nagyon tetszik az anyaga. Egy farmer tàska a lànyomnak egy kinott nadràgbòl. Kìvàncsian vàrom Colette kèpes beszàmolòjàt a tobbiek alkotàsairòl.



Ho partecipato a un gioco inventato da Colette. Dovevamo creare, con dei vestiti che non usavamo, un qualcosa! Io ho fatto due borse, una per me, usando un vestito estivo e ancora vorrei fare una gonna con le stoffe avanzate. Mentre con un jeans piccolo ho fatto una borsa a mia figlia. Sono curiosa di vedere le creazioni delle altre partecipanti, che Colette mostrera lunedi sul suo blog.





3 megjegyzés:

Edige írta...

Nagyon jó lett mindkettő! Nekem a fodros a kedvencem.

Juhizs írta...

Az a fodros az olyan igazi kis NŐCIS !!! :-)

Colette írta...

Köszi, hogy játszottál velünk:)))
A fodros olyan varázslatos, Nekem is folyton a fodrokon jár az eszem mostanság:)))

Frida Kahlo

Frida Kahlo
A blogom nèvvàlasztàsànàl rogton a muvèszno jutott eszembe.E'vekkel ezelott làttam nèhàny kèpèt,nagyon megtetszett, majd elolvastam a levelezèsèt, s legvègul megnèztem a ròla szòlò filmet. Egy fantasztikus muvèsz, nagy-nagy akaraterovel, optimizmussal.