2008/08/22

Babahàz - Casetta per bambole






Mikor Rebeka mèg kicsi volt szeretett volna egy Barbie hàzat a babàknak ès a bùtoroknak. Az otlet egyikunknek se tetszett, muanyag ronda rozsaszin butorok egy fa hàzban?!(meg tul nagy is lett volna) Vègul fèrjem a kisebb mèretu babàknak csinàlt egy 3 emeletes hàzat, az èn dolgom a belso tèr volt.(kitapètàzni, butor festès,kiegèszìtok varràsa...stb) Alighanem jol sikerult, rengeteget jàtszott vele, most a nappaliban van, Stefano màr tul akart adni rajta, de mondtam azt màr nem, tegyuk el az unokàknak...!Mert ugye elotte volt egy vàr is, ugyanigy fàbòl bàstyàkkal nègy toronnyal, David rengeteget jàtszott vele a Play-mobil katonàkkal, de azt nem tudtam megmenteni az utànunk jovo nemzedèknek, el lett ajàndèkozva.




Quando Rebeka era ancora piccola desiderava avere una casa per le sue Barbie e per i loro mobili. L'idea non piaceva , mettere brutti mobili di plastica in colore rosa in una casa di legno, così mio marito ha fatto una casetta piu piccola, sempre 3 piani, per le bambole piu piccole. Il mio lavoro era decorare l'interno.(muri,mobili, cucito...ecc.) Penso che è venuto bene, c'ha giocato tantissimo e adesso è ancora in soggiorno, Stefano già voleva liberarsene, ma ho chiesto, di metterlo via per i futuri nipotini...!Anche perchè prima di questo c'era anche un castello, lo stesso fatto di legno con quattro torri. Davide c'ha giocato tantissimo, con i soldati di play-mobil, ma purtroppo quello non sono riuscita a salvarlo, l'ha regalato.

4 megjegyzés:

Monika írta...

Bizony-bizony,tegyétek el!!! Én mindent elraktározok és olyan jó,hogy az unokám abban az etetőszékben ül,amiben az apukája is és a nagynénje,nagybátyja.:)

martimez írta...

NAGYON ÜGYESEK VAGYTOK MIND A KETTEN!Őrizd meg ,szép örökség lesz.

Amaranta írta...

Ó, de gyönyörű! El ne ajándékozzátok! Mikor kicsi voltam, az volt a legnagyobb kincs a nagyimnál, amivel anyukám játszott kiskorában, vagy éppen ő horgolta, hímezte. Sajnos nem sok maradt. :-(

Princi írta...

Hűűű, de gyönyörű, mit nem adna a kislányom egy ilyenért! Sajnos nálunk nincs ilyen ügyes apuka (semmilyen se). Nagyon értékes, meg ne váljatok tőle! (Most találtam ide, nagyon örülök Neked!)

Frida Kahlo

Frida Kahlo
A blogom nèvvàlasztàsànàl rogton a muvèszno jutott eszembe.E'vekkel ezelott làttam nèhàny kèpèt,nagyon megtetszett, majd elolvastam a levelezèsèt, s legvègul megnèztem a ròla szòlò filmet. Egy fantasztikus muvèsz, nagy-nagy akaraterovel, optimizmussal.