2009/01/20

Takaro - Coperta





Egy hònap betegàllomàny utàn tegnap kezdtem a munkàt. Mutatom mivel vàrtak az iskolàban. Nagyon meglepodtem ès megorultem. Vàrtak màr nagyon, mert a helyettesemmel egyàltalàn nem voltak megelègedve.




Ideteszem a takaro kèpèt, amit mèg èvekkel ezelott a lànyomnak csinàltam. A Martimeznèl emlegetett Cicely Mary Barker tundères anyag van variàlva barna, ròzsaszìn ès vil.zold anyagokkal. A hàtuljàra akartam egy idèzetett belehìmezni...de elmaradt.




Dopo un mese di malattia, ieri sono tornata al lavoro. Le insegnanti mi hanno aspettato con questo bel cesto di fiori. Mi hanno sorpresa, non me l'aspettavo. Mi aspettavano già tanto perchè la sig.a che mi sostituiva lasciava alquanto a desiderare.




Qui metto le foto della coperta che ho fatto un paio di anni fa per mia figlia. La stoffa principale è con le fate di Cicely Mary Barker e per variare ho alternato con stoffe marroni, rosa e verde chiaro. Dietro, volevo ricamare qualche aforisma, ma alla fine non l'ho fatto.



6 megjegyzés:

martimez írta...

A többi anyag is nagyon szép,gondolom nem itthon vetted.A hátsó rész is tök jó,már láttam máshol is ,de én még nem próbáltam.

Monika írta...

Milyen kedvesek és te milyen értékes vagy!!!!
A virágok alatti kék terítő is nagyon izgalmasan néz ki:rag?
A takaró szuper!!! A virágtündées anygra pedig vágyom:egy újabb anyagkísértés.:)

Marika írta...

Nagyon szép a takaró .Ilyen munka helyre jo is vissza térni , jo egészséget további munkádhoz .Néz be hozzám nem jo a foditó nem tudom mit irt Szilvia .Köszönöm.

Endy írta...

Martimez: az anyagokat itt olaszhonban vettem, de ha jòl emlèkszem mind amerikai. Az ilyen fèle hàtsòrèszt màr màshol is alkalmaztam, majd mutatom.
Mammka: Az anyagba èn is beleszerettem, mert nagyon tetszenek ezek a tundèrek, a lànyomnak egy megvan viaszbòl is.A terìto kèkfesto, anyukàm csinàlta, rajta kis amerikai szovott terìtok ,ezèrt a rag hatàs.

Marika írta...

Nagyon szépen köszönöm ! Már jo a forditom .Kedves vagy ,hogy tájékoztatad Szilviát .

Unknown írta...

ciao Endy :-)
il cucito mi è sempre piaciuto , dovrei rispolverare ago e fili ...
complimenti , hai fatto un bel lavoro :-))
kiss mary

Frida Kahlo

Frida Kahlo
A blogom nèvvàlasztàsànàl rogton a muvèszno jutott eszembe.E'vekkel ezelott làttam nèhàny kèpèt,nagyon megtetszett, majd elolvastam a levelezèsèt, s legvègul megnèztem a ròla szòlò filmet. Egy fantasztikus muvèsz, nagy-nagy akaraterovel, optimizmussal.