2009/05/27

Gyerek takarò - Copertina



Elkezdtem a takaròt a foldrengèsben otthon nèlkul maradt gyerekeknek. Olyan anyagokat igyekeztem osszevàlogatni amik elèg vidàmak, s biztosan tetszenek egy kis gyereknek. Eddig màr 26 takarò èrkezett Roberta felhìvàsàra. Ha valaki szintèn kedvet kapott a varràsra jùlius 15.-ig lehet elkuldeni a kèsz munkàkat.




Ho cominciato a fare la copertina per i bambini terremotati. Ho cercato di scegliere stoffe allegre, che possano piacere ai bambini piccoli. Fin'adesso sono arrivate già 26 coperte a Roberta. Se qualcun'altro vorrebbe cucirne, ha la possibilità di farlo fino al 15 luglio.


5 megjegyzés:

Marika írta...

Remélem holnap már én is neki tudok állni a takaró készítésének .Sok mindent kell behozni, igyekszem vissza rázodni, a hétköznapokba. Szép a takaród elemei,én is valami vidámban gondolkodom.

Névtelen írta...

Oh! They're precious! I wish I could read what you are posting!
Thank you for visiting my blog and signing on as a follower!
Blessings!
Diane

Aniko írta...

Ciao/Szia !
Ugy làtom tobbè kevèsbè hasonlò a sorsunk!
Koszi hogy benèztèl ès 'megàlltàl'
èn is orulok hogy ràd talàltam.
Ja , a takarò az nagyon jò, mint Marikànak mondtam :ennèl szebbet nem kivànhatnak a gyerekek!
Szia ,
Aniko

Titikaka írta...

Замечательные блоки!

Marika írta...

A takaróval elkészültem .Megkérlek a címet küld el mélben ,hogy hova küldhetem, atakarót .Nagyon szépen köszönöm .Marika

Frida Kahlo

Frida Kahlo
A blogom nèvvàlasztàsànàl rogton a muvèszno jutott eszembe.E'vekkel ezelott làttam nèhàny kèpèt,nagyon megtetszett, majd elolvastam a levelezèsèt, s legvègul megnèztem a ròla szòlò filmet. Egy fantasztikus muvèsz, nagy-nagy akaraterovel, optimizmussal.