2008/08/28

Règebbi munka - Lavoro vecchio

Szuleimnek kèszult ajàndèkba az "èletfa" az unokàik fènykèpeivel. A fotòkat ràragasztottam az alma formàjù fèmlapra. Nagyon orultek neki. E'rdekes a kèt fèle anyag (textil-fèm) osszehozàsa.




Ho fatto per i miei genitori come regalo questo "albero della vita" con i foto dei nipotini. Le fotografie le ho incollate su un foglio di metallo, tagliato a forma di mela. Sono stati molto contenti. Interessante l'applicazione dei due materiali.(metallo e tessile)

4 megjegyzés:

Monika írta...

Szia Frida!
Nagyon tetszik ez az unoka-fa!!!Más mint a fotótranszferes eljárás.Végülis lehetne kis falapocskákból kivágni almákat és arra is rá lehetne ragasztani a fotókat...Köszi,ezekkel a fémalmákkal ötletet adtál!:))

Monika írta...

Ó,bocsánat,nem Fridát akartam írni!!!
Ismerem a profilodban írt :kis lépések művészete idézetet,nekem is életvezetőm....

Unknown írta...

CIAO CARISSIMA SE MI INVII LA MAIL TI SPIEGO MEGLIO GLI SWAP E GLI SCAMBI,OK E LA FOTO DELLA STOFFINA CHE CERCO ,è IN FANTASIA CON DELLE ROSELLINE.SCRIVIMI SABRINAESSE@INTERFREE.IT ,UN SALUTONE lUIJO

Juhizs írta...

Kedves Endy-Frida! Megkaptam a leveledet, de egy kicsit kriksz-kraksz karakterek vannak benne, de azért értem a lényegét.
Kis türelmedet kérem még, hogy válaszolják rá, az otthoni gépemmel bajok vannak.
Nem felejtkezem el Rólad, írni fogok.
Üdvözöllek, szép napot Neked! :-)
Juhizs

Frida Kahlo

Frida Kahlo
A blogom nèvvàlasztàsànàl rogton a muvèszno jutott eszembe.E'vekkel ezelott làttam nèhàny kèpèt,nagyon megtetszett, majd elolvastam a levelezèsèt, s legvègul megnèztem a ròla szòlò filmet. Egy fantasztikus muvèsz, nagy-nagy akaraterovel, optimizmussal.