2008/10/19

Quilting Day

Mariana Fruhauf









Mariana Fruhauf szemèlyesen - L'artista personalmente.

Rèszletek








Show and tell








Ma voltam a Sala di Quiltatura csoport èves kiàllìtàsàn ami dèlelott egy kozos varràssal, dèlutàn pedig a Show and tell, Mutasd ès mesèlj.-l fejezodott be. Tudni kell, hogy èvekig ezzel a csoporttal dolgoztam egyutt, de kèt èvvel ezelott egy szerintem nem megfelelo dontès miatt kivàltam a csoporttol (Kb: 20 fovel egyutt), de ez rèszemrol nem jàr egyutt semmifèle haraggal, rendszeresen jàrok a kiàllìtàsaikra, èrdeklodok feloluk. Az idei egy èvfordulò is ,10 èvesek lettek! Vendègmuvèszkènt Mariana Fruhauf àllìtotta ki a munkàit.( http://www.fruehauf.it/ ) Kìvànok Nekik tovàbbi jò munkàt!










Teresa Gai tàskài - Le borse di Teresa GAi

Oggi sono andata alla mostra annuale della Sala di Quiltatura, che ha cominciato nella mattinata con Quiltare insieme, mentre nel pomeriggio si è concluso con Show and tell. Bisogna sapere ,che per anni ho fatto parte di questo gruppo, ma due anni fa per una decisione dell' assiociazione da me non condivisa, mi ha fatto decidere di abbandonare il gruppo (con altre 20 persone),da parte mia non mi ha portato nessun rimorso, continuo a frequentare le loro mostre e sento le associate.Quest'anno anche c'è il loro anniversario , l'associazione ha 10 anni! La mostra ha invitato come ospite Mariana Fruhauf con i suoi lavori.( http://www.fruehauf.it/ ) Auguro buon lavoro a tutto il gruppo!

7 megjegyzés:

Colette írta...

Nagyon köszi az élménybeszámolót, így egy kicsit én is ott lehettem. Nagyon színvonalas a kiállítás rendezése is, látszik a fotókon.

Szera írta...

Mit csináltatok közös varráson?

katafolt írta...

Gyönyörűségeket láttál!


Kipécéztelek :-),nézz be a blogomra!

Bea írta...

Nagyon jó anyagot hoztak össze!
Mellesleg kipécéztelek. :-)
Részletek a blogomban.

Bea írta...

Na, nem jó, vissza a kipécézés. :-(

Teodo írta...

Grazie per questa bellissima carellata di immagini e per la tua visita.
ciao ciao

Trudi írta...

Nagyon szép lehetett minden. Bocsi, de kipécéztelek...

Frida Kahlo

Frida Kahlo
A blogom nèvvàlasztàsànàl rogton a muvèszno jutott eszembe.E'vekkel ezelott làttam nèhàny kèpèt,nagyon megtetszett, majd elolvastam a levelezèsèt, s legvègul megnèztem a ròla szòlò filmet. Egy fantasztikus muvèsz, nagy-nagy akaraterovel, optimizmussal.